perjantai 28. syyskuuta 2012

Luon työpaikkoja, ota yhteyttä!!!

No niin... Taas on uutisissa juttua ihmisille luettavaksi asti...

www.iltalehti.fi

Tällä kertaa Isku saneeraa ja taas loppuvat unelmat 'takuu' työpaikasta. Minä en ole ainoa, joka sanoo näin ja käännänkin suoraan englannista 'Turvallinen on uusi riksi.' Eli se vanha turvallinen työpaikka, johon menit 16-vuotiaana, kuten teki isäsi tai äitisi, ei olekkaan enää takuutyöpaikka eläkkeelle asti. Ei edes kunta- tai valtiosektori voi luvata tätä enää!!! Hotelli- ja ravintolaelämässä maailmalla on outoa, että joku on samassa duunissa koko ikänsä. Tulee mieleeni eräs peruskouluni keittäjistä, joka muisti minut pari vuotta sitten kun menin tarjoilemaan keikalle koulun ruokalaan. Hänkin on eläköitymässä juuri, mutta hän on ollut samassa työssä koko ikänsä. Mutta yleensä hotelli- ja ravintola-alalla vaihdetaan työpaikkaa paremman toivossa parin vuoden välein. Ehkä Juvalla ei ole niin paljon vaihtoehtoja mut silti!!!
Takaisin asiaan: ainakin normaalisti ihminen haluaa yletä töissään, oli se sitten samassa tai toisessa firmassa. Tällä ajattelutavalla voisi kuvitella olevansa loppuikänsä samassa firmassa töissä. Eli kuten ihmiset Nokialla, Nokia Siemens Networksilla, Stora Ensolla, Rautaruukilla, FNsteelillä, Tiedolla... Jatkanko listaa? Mikä on tähän syynä? Todennäköisesti yritykset haluavat olla taloudellisia ja tuottavia yrityksiä, todennäköisesti kuten kuka tahansa meistä yksityisistä ihmisistäkin on!!! Ethän sinäkään halua leikata nurmikkoa yksi ruohonlehti kerrallaan vaan ainakin kymmenen kerrallaan! Jos haluat olla todella tehokas niin saatat ostaa vaikka viikatteen niin saat kerta sivalluksella saada satoja ruohonlehtiä kerralla oikeaan mittaan. Olen muuten kuullut,että jossain ulkomailla ihmisillä on jopa koneita ruohon leikkuuseen;-) Jonkin verran kömpelö vertaus mutta samasta aiheesta on kuitenkin kyse. Yritykset haluavat olla tuottavia osakkeenomistajilleen. Sen vuoksi esimerkiksi toimitusjohtaja palkataan yritykseen, että hän tekee yrityksestä taloudellisesti virtaviivaisen!
No mikä viritti mieleni tähän kirjoitukseen? No se että minä ja muut verkostomarkkinoijat luovat työpaikkoja ja tulosta samaan aikaan kuin muut yritykset saneeraa ihmisiä pihalle!
Tässä seuraavaksi on linkki, jossa näytetään miten arvostetusta alasta on jo kyse. Suoramarkkinointiuutiset maksoivat liitteen Wall Street Journaliin, jossa puhuttiin alastamme.
http://www.businessforhome.org/2011/06/direct-selling-featured-in-wall-street-journal/
Yksi artikkeleista liitteessä on “Solution to a Shrinking Job Market” eli 'Ratkaisu pieneviin työmarkkinoihin'. Suoramarkkinointi ja verkostomarkkinointi ovat aloina kasvaneet kun muut alat kärvistelevät laman kourissa. Voisin jopa sanoa, että olemme ratkaisu maailman lamaan!!! Sano, mitä sanot, minä uskon, että minä omalla työlläni tulen auttamaan usean ihmisen elämän uusille urille ja menestykseen! Itseni siinä samalla!!! Niin miten olisi? Ruvetaanko tekemään hommia yhdessä paremman tulevaisuuden eteen??? Laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi vieressäoleviin laatikoihin niin saat sieltä seitsemän videota, jossa kerrotaan tyypillisimmistä virheistä alkutaipaleellasi verkostomarkkinoinnissa niin päästään alkuun... Lopuksi saat yhteystiedot minulle niin voit kääntää uuden sivun elämässäsi...

Mä unohdin liittää vielä tämän videon tähän...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti