maanantai 10. syyskuuta 2012

Viisi asiaa sinun tulisi tehdä päivittäin...


Päivittäinen rutiini sinun pitäisi tehdä niin verkko markkinoija ...
  1. Kerro yrityksestäsiJokaisen pitäisi tuntea yrityksesi. On syy miksi liityit ja joku muu saattaisi löytää sen syyn liittyä, Miten he muuten tietäisivät liittyä yritykseesi jos et kerro heille siitä?
  2. Kerro tuotteestasi / palvelustasiMiten ihmiset muuten saisivat tietää tuotteesta / palvelusta? Sinun täytyy näyttää heille kuinka hyvästä liiketoiminnasta on kyse. Pidä myymälä auki 24 tuntia vuorokaudessa!
  3. Rakenna suhteitaNämä suhteet ovat niitä mielekkäitä, ei niitä, että tapaat henkilön ja ​​näytät yrityksesi ja 'seuraava!'. Suhteiden pitää olla niitä jotka merkitsevät jotain, samanlaisia, joita sinulla on ystäviesi kanssa. Sekä kuunnella toisiaan että tarjota ratkaisu ongelmaan joita toisella voisi olla. Rakenna ne ylälinjaan ja alalinjaan, molemmat ovat yhtä tärkeitä. Kerro heille, että olet täällä.
  4. Mainosta tulevia tapahtumiaTulevat tapahtumat ovat veri yrityksessäsi niin, tietenkin, niitä on mainostettava. Sillä ei ole väliä onko se konferenssi, yritysesittely, webinaari tai kolmitie-puhelu tulossa, kaikki on syytä edistää.
  5. Henkilökohtainen kehitysNäistä henkilökohtaista kehitystä on tärkein. Kykyäsi ottaa osumia ja siirtyä siitä, niitä ihmiset ihailevat eniten .... Ole se kallio, mikä luulet olevasi! Millainen sponsorin olet? Haluaisitko olla sponsori itsellesi?
Näitä askelia kun seuraat joka päivä niin yrityksesi tulee kasvamaan suureksi. Nämä on helppo toteuttaa, mutta niin helppo olla toteuttamatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti