maanantai 1. lokakuuta 2012

Ens kuun jälkeen on jo joulukuu....

Kuka meinaa olla pukkina? Joulupukki tarvitsee apujoukkoja. Pienempänä kun tiesin, että ostarin joulupukki ei ollut SE oikea vaan varapukki niin keksin sille selityksen: Eihän oikea joulupukki voi olla joka ostarilla joka päivä koko päivää vaan kyllä siinä voi olla näyttelijä pukeutuneena joulupukiksi! Oikea joulupukki tuli sitten jouluaattona käymään meillä ja kun Suomessa ja Ruotsissa jne. oli niin paljon lapsia ni sen takia Englannissa ja USAssa joulupukki kävi vasta yöllä!!!
No se joulun odottelusta tähän asti... Joulu muuten on paras juhla kaikista. Sitten asiaan: unelmat. Suomalaiselle on vaikeaa unelmoida. Koko pieni ikä eskarista lukioon ja yliopistoon sivuaineena on unelmien rikkominen ja maanpinnalle palauttaminen. Vanhemmat jo aloittavat sen, koulu vaan vahvistaa sitä ja loppujenlopuksi yliopisto viimeistään tekee sinusta hyvän ihmisen kortistoon. Monellako tänäkin vuonna lomautetuista tai irtisanotuista on vähintään kolmannen asteen koulutus? Suurimmalla osalla ja nyt heidän 'takuu'työpaikka pisti miehen ja naisen pihalle.
Taas mentiin sivuraiteille... Unelmiahan tässä piti käsitellä. Nyt on sallittu taas unelmoida. Martin Luhter King jo aikanaan sanoi: Minulla on unelma! Unelma paremmasta tulevaisuudesta ja tasa-arvoisesta maailmasta. Osassa maailmaa tämä on jo tapahtunut, jossain muualla on vielä tekemistä. Ilman sitä, että hän sanoi nämä sanat ääneen, tämä ei olisi mahdollista. Unelman tulee olla kirjoitettu ylös paperille (taas meinasin kirjottaa alas kuten se sanotaan englanniksi) jotta siitä tulee tavoite. Sitten sen pitää olla saavutettavissa, mitattavissa, ajallinen (aikaan sidottu), realistinen ja tarkka. Akronyymi on SMART. Niinpä haastan sinut nyt tekemään unelmastasi tavoite ja kirjoita se ylös, ota kuva siitä, kerro siitä jollekin. Kun alat tekemään työtä kanssani, tulen pyytämään sinua tekemään tämän joka tapauksessa. Tulen myös pyytämään (en käskemään) näyttää se minulle. Mielestäni on kiva tietää minkä eteen teen töitä sinun kanssasi. Tulen tekemään kaikkeni sen eteen, että saavutat tavoitteesi. Piste.

Minun tavoitteeni saavuttaa ensi kesäksi. Fisker Karma EcoChic Eclipse mustana (koska kahvi on mustaa...) 403 hv, kaikilla mausteilla kuten EcoChic on... ja se löytyy Inchcapestä, Espoosta, missä kävin koeajamassa tätä aiemmin tänä vuonna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti