perjantai 5. lokakuuta 2012

Älä anna muiden kutistaa unelmiasi!!!

Sain juuri katsottavaksi YouTube-videon jossa keskustellaan unelmista ja mahdollisuuksista niihin. Huonekalujätti Ikea mainostaa omia tuotteitaan käyttäen slogia 'Älä unohda unelmiasi, kutista ne.' Tämä voi toimia Ikean tapauksessa myyvästi mutta ÄLÄ IHMEESSÄ ANNA SEN KUTISTAA OMIA UNELMIASI!!! En oikein ymmärrä miten se toimii Ikeankaan tapauksessa, kun mitä enemmän puuta saadaan etuovesta ulos, sitä enemmän tulee liikevaihtoa.
Ehkä tässä on se syy miksi en oikein arvosta Ikeaa huonekalujättinä, mutta toisaalta onhan se hyvä idea saada ihmiset uusimaan keittiönsä viiden vuoden välein sen sijaan että siinä menee 20 vuotta. Eli tehdään kalusteet niin huonosta materiaalista että se ei kestä kuin viisi vuotta normaaliperheen käytössä. Isäni tekemä sänky, keinutuoli ja monet muut huonekalut ovat edelleenkin käytössä vaikka keinutuolillakin on ikää yli 40 vuotta! Jos katsot sitä Ikean näkökulmasta, he olisivat voineet myydä jo kahdeksan kiikkustuolia meille samassa ajassa!!!
Takaisin unelmiin... Mitä SINÄ tekisit asunnollesi, jos raha ei olisi esteenä? Et ainakaan kutistaisi sitä!!! Mitä tekisit elämällesi, jos raha ei olisi esteenä? Ihmisillä on unelmat, joiden ympärille piirretään ympyrä. Seuraavaksi katsotaan tulojen puolelle ja niiden ympärille piirrettävä ympyrä pitäisi olla samankokoinen kuin unelmaympyrä. Jos ne eivät ole samankokoiset? Suurenna tuloja!!! Älä kutista unelmaympyrää!!!!
Katso alla olevasta videosta koko keskustelu (englanniksi)


Älä kutista unelmiasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti