torstai 9. elokuuta 2012

Starttirahaa...

Kävin tänään Uusyrityskeskuksessa puhumassa starttirahahakemuksesta ja sieltä tuli puoltava päätös yritykseni perustamista varten. Ainoa ongelma on, että määrärahat starttirahaa varten ovat loppuneet!!! Miten tässä Suomessa voi ajatella yrittäjyyttä, jos ei auteta alkuun?!?
Kyllähän tämä menee sille puolelle, että huudan suureen ääneen avustusten perään, vaikka minun pitäisi ammattini puolesta olla niitä vastaan. Verkostomarkkinointi alana on avustuksia vastaan, koska verkostomoarkkinointiyritys pitäisi aloittaa normaalityön ohessa ja jossain vaiheessa myöhemmin sitten annetaan pomolle potkut! Eli siinä vaiheessa kun verkostomarkkinoinnista tulee enemmän rahaa kuin töistä. Olen päättänyt jo aiemmin tehdä verkostomarkkinointia päätoimisesti niin olisihan se kiva saada jotain apuja ennenkuin oma työni alkaa tekemään tulosta.
Yllättävää kyllä, Uusyrityskeskuksen edustaja oli todella myönteinen verkostomarkkinointia kohtaan. On ilmeisesti törmännyt tuleviin miljonääreihin aiemminkin!!! Luulin, että minun pitää anteeksipyydellen anoa häneltä ettei potkisi minua ulos toimistostaan aikaa tuhlaamasta ja todella taivutella ja kierrellä asiaa. Kaveri otti härkää sarvista heti ja päästiin asiaan suoraan niinpä kaikki meni hyvin. Lopuksi tuli sitten ainoa, mutta tärkein isku vyö alle! Määrärahat ovat loppuneet niin se siitä sitten. Nyt odotellaan uutisia ja toivottavasti pian. En voi aloittaa yritystäni ennekuin starttirahapäätös on tullut, joten sitten odotellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti